Welkom bij Euro Super Clean

Wij zijn een compact flexibel bedrijf en staan dagelijks voor u klaar met onze uitgebreide facilitaire diensten. Euro Super Clean levert schoonmaakwerk op maat. Wij staan voor een professionele relatie die gebouwd is op duurzaam vertrouwen en continue kwaliteit. Ons schoonmaakbedrijf werkt efficiënt en klantgericht zodat u altijd snel en adequaat geholpen en geadviseerd zal worden.

Wilt u dat uw kantoor of privéruimte er verzorgd en representatief uitziet, dan moet u bij Euro Super Clean zijn. Ons doel is dat onze klanten geen ander schoonmaakbedrijf meer zullen wensen. U kunt er verzekerd van zijn dat alles er weer Super Clean uit zal zien.

Ervoor zorgen dat de kantoren en andere ruimtes er verzorgd en representatief uitzien is ons dagelijks werk. Ons bedrijf werkt met korte lijnen Wij leveren diensten op maat voor kantoren, scholen, zorginstellingen, industriële ruimtes, maar ook voor u privé. Het reinigen van deze ruimtes en/of machines kan zowel op reguliere als contractbasis. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Onze Euro Super Clean werknemers staan 7 dagen per week voor u klaar.

© Euro Super Clean 1991